Malezya Teknoloji Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı'ndan BTÜ MERLAB'a Ziyaret
Yazı Fontu

Malezya Teknoloji Üniversitesi (UTM) Üniversite Endüstri Araştırma Laboratuvarı (UIRL) ekibi tarafından MERLAB’a ziyaret gerçekleştirildi. Yöneticileri, araştırmacıları ve teknik ekipleri ile birlikte ziyarete katılım sağlayan ekip ile MERLAB yöneticilerinin ve uzmanlarının katıldığı açılış toplantısında öncelikle birebir tanışma gerçekleştirilerek MERLAB’ın altyapısı ve verilen test ve analiz hizmetleri hakkında bilgiler aktarıldı. Daha sonra laboratuvar ziyareti gerçekleştirilip her iki tarafta da gerçekleştirilen test ve analizler, süreçler ve prosedürler hakkında detaylı bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Gerçekleştirilen kapanış toplantısında Proje Destek Ofisi ve Teknoloji Transfer Ofisi’nin çalışmaları hakkında da bilgiler aktarıldı.

25 Nisan 2024